Bemutatkozás

 

Üdvözöljük a Látogatót!

Zenefalu közössége, településeink legkiválóbb, innovatívitásra képes szolgáltatóinak közössége, akik együttműködésre léptek, egy turisztikai zenei világ megalkotására. Célunk, a vendégcsalogatás, a magas színvonalú szolgáltatás és a boldogulás. A Zenefalu úgy kívánja bemutatni településeink turisztikai kínálatát, hogy érkező vendégeinket egy különleges és érdekes világon át, a fúvószene világán át vezeti felkínált palettánkhoz. 30 éves múltra tekintő fúvószenei tradícióink alapján, víziónkkal úgy igyekszünk ezt a zenei világot a turisztika világára ráültetni, hogy érdekes, attraktív, maradandó élményeket nyújtó "Zenefaluvá" váljon településünk. Nem titkoljuk azt a szándékunkat, hogy ezzel kínáljunk többet környezetünknél. 

Egy különleges zenei kaland részese lehet, aki ellátogat hozzánk.  Ismerkedhet egy olyan világgal melyből eddig csak keveset tapasztalhatott. Akár egy zenekar berkein belül barangolhat. Lépten-nyomon hangszerekkel, a zenei világban lévő dolgokkal, találkozhat. Mindezeken túl olyasmiket cselekedhet, melyeket eddig csak zenészek tehettek. Reményeink szerint Zenefalu nem csak zeneértők, zenészek számára lesz egy igazán szórakoztató, vonzó pihenő hely. 

Hogy ki vesz részt egy u.n. "rézfúvós quartett" vacsorán, esetleg egy "quintett sörtúrán", már csak önökön múlik. Figyeljék ajánlatainkat!

Zenefalu épül, és fejlesztés alatt áll. Minden ötletet szívesen veszünk. Pl. zenekari próba szünetében megkereshetik a karmestert (Maestro) és jelezhetik felé gondolataikat.


facebook    twitter    rss    blogger    youtube    picasa    iwiw

© Copyright zenefalu.hu. Minden jog fenntartva.